POČETNA O NAMA PROIZVODNI PROGRAM KONTAKT
Registracija
Prijava
KATEGORIJE
ŠTAMPANA FOLIJA
Trake za upozorenje se izradjuju po standardu u širini od 100mm ili po zahtevu kupca i u raznim debljinama folije isto tako po zahtevu kupca.

Namena:

- Za obeležavanje podzemnih kablova
- Za obeležavanje gradilišta
- Za obeležavanje radova
- Za ogradjivanje ringova na izložbama


Imamo više vrsta štampanih folija u ponudi:

Peskirna folija za izloge je posebna vrsta folije koja odaje vizuelni utisak peščane površine. Svoju najčešću primenu ima na izlozima, kada želite nešto da zamaglite, ili da, u skladu s vizuelnim efektom koji želite da postignete, napravite efekat ledene površine.

Peskirne folije su izuzetno rezistentne, i mogu se oštetiti samo mehanički, jer su otporne na sve atmosferske uticaje, uključujući UV zračenje sunca.

Najčešće ih srećemo u funkciji reklama za izlog, koje pored imena i logotipa organizacije, mogu da sadrže različite slike, koje se zbog prethodno pomenutih boja mogu prelamati na najneobičnije načine, dajući tako ekskluzivnost vizuelnog doživljaja slike u celini.

Cut (kater) folija za izloge je jedan od najzastupljenijih vidova reklame za izlog, a najčešći vid njene upotrebe jeste lepljenje folije na izloge s informacijama na vratima, poput radnog vremena, naziva firme i ostalih podataka, kao i neke jednostavnije konturne grafike koje se prožimaju preko izloga. Ovo je jedna od najpostojanijih vrsta reklamiranja.

Važno je naglasiti da se na ovoj foliji ne štampa, već se ona reže u slova, oblike, brojeve i slično, u zavisnosti od želje klijenta, i tako izrezana, lepi na izlog.

Štampana folija za izloge je folija koju viđate svakodnevno na izlozima marketa, prodavnica i kladionica. Pogodnost digitalne štampe na foliji je upravo to što omogućava štampanje velikih formata, a pogodne su i za sve vrste štampe. Ove folije su izuzetno otporne, i mogu se oštetiti samo mehanički. Svoju najčešću primenu nalaze u izradi reklama za izlog, koje pored imena i logotipa organizacije, mogu da sadrže različite slike, ali i tekst sa svim relevantnim informacijama.

One way vision folija za izloge je posebna vrsta folije. Na sebi sadrži rupice koje omogućavaju transparentnost s jedne strane, a opet, Vaš izlog možete da izbrendirate preko cele površine, a i dalje imate mogućnost da vidite kroz taj izlog šta se dešava u spoljnom svetu, stvarajući Vam efekat lepo toniranog stakla. S druge strane, svi koji gledaju spolja videće samo Vašu reklamu.

VEKTORSKE folije se obrađuju i seku na kateru prema zadatim grafičkim tj. dizajnerskim rešenjima. Na raspolaganju Vam je širok spektar boja.

Štampa na PVC folijije još jedan od segmenata štampe velikih formata. Štampa na samolepljivoj PVC foliji je sve više tražena, a uvođenjem digitalne štampe i sve pristupačnija za razne namene.

Štampa folija se može raditi za brendiranje izloga lokala i brendiranje vozila, a najčešće se radi štampa nalepnica i samolepljivih plakata i postera. PVC folija na kojoj se štampa radi za različite namene, otporna je na atmosferske uticaje i habanje.

PVC folija koja se koristi za štampu promo materijala kao i za druge namene može biti mat i sjajna, a izbor uglavnom na kraju pada na naručioca. Može se lepiti na skoro sve ravne površine, a prilikom brendiranja vozila PVC folijom, posebnim načinom se štampana folija može lepiti i na ivice i zakrivljene površine vozila.

Štampu PVC folije možemo još podeliti i prema vrsti folije i njenoj nameni. Po vrsti PVC folije za štampu možemo razlikovati MESH foliju koja je perforirana i ONE VISION foliju koja svetlost propušta samo sa jedne strane.

Meš folija (masch) je rupičasto PVC platno na kome se vrši štampanje reklamnih panoa, najčešće velikih formata.

Najčešća primena je kod reklama koje se montiraju izmedju dva stuba na otvorenom prostoru, ili na žičanim ogradama. Ivice odštampanog mesh banera se dodatno ojačavaju i postavljaju se ringlice kroz koje se platno i montira.

One vision (see through) je jednosmerno providna folija. Lepi se sa spoljašnje strane na staklenim površinama (bren-diranje vozila, izlozi…)

PVC štampane folije najčešće se upotrebljavaju za prekrivanje površina na automobilima, izlozima, reklamama… Od boja, na raspolaganju nam je bela i providna.

Brendiranje vozila ili autografika predstavlja vašu pokretnu reklamu koja prenosi poruku i Vašu ponudu širokom krugu potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluga. Auto grafika i brendiranje vozila PVC folijama tehnikom ispisivanja vozila ili oblepljivanje koloritnim grafičkim rešenjima predstavlja efektan marketinški alat kojim stalno prezentujete Vaš brend, proizvode i usluge širokom krugu Vaših potencijalnih klijenata.

Digitalna štampa na samolepljivoj PVC foliji je vid štampe velikog formata. Primena ove vrste štampe nudi niz mogucnosti i siroku primenu u praksi: PVC printove mozete zalepiti na klirit, lexan, pocinkovani lim, forex, staklo, vozilo, zid, i na bilo koju drugu suvu odmašćenu površinu površinu bez prašine.
MOGUĆNOST PRIMENE ŠTAMPANE FOLIJE
All Rights Reserved © 2016 - 2017. M-83 Powered by: Mladen Lazarevic